ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2024 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Kenshō Ornos
Ξεν. «Kenshō Boutique Hotel & Suites»

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Μύκονος - Ορνός

  2289078788,2289029001

 www.kenshomykonos.com/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Kenshō Ornos - Χρυσοί Σκούφοι

Ντιζαϊνάτη κομψότητα με αρτίστικα στοιχεία στον ημιυπαίθριο χώρο του ομώνυμου boutique hotel, αλλά και τραπέζια στο ψηλότερο επίπεδο, με θέα στον κόλπο του Ορνού. Ο executive chef Ιπποκράτης Αναγνωστέλης μεταφράζει με επιτυχία και εξαιρετική τεχνική μυκονιάτικες κι ελληνικές ευρύτερα γεύσεις, σε πιάτα που χαρακτηρίζει η νοστιμιά, η πρωτοτυπία και η ισορροπία. Must taste η φρέσκια πάστα σε ζωμό καλαμαριού με χαβιάρι οssetra, η σφυρίδα confit σε ελαιόλαδο με ζωμό καπνιστών οστράκων, η κρητική “cacio e pepe” σε ζωμό αρνιού, στακοβούτυρο και κρέμα από ξηρό ανθότυρο, η μυκονιάτικη “κρεμμυδόπιτα”. Πολύ καλή wine list και wine pairing επιπέδου από τον sommelier Άγγελο Αγγελόπουλο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2025

Υποψηφιότητες 2025 ανά την Ελλάδα