ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2024 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ω omega3

Σύγχρονη κουζίνα

 Σίφνος - Πλατύς Γιαλός

  22840/72014

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Ω omega3 - Χρυσοί Σκούφοι

Στο διάσημο μποέμ fish bar του Πλατύ Γιαλού, επιβεβαιώνει τη φήμη του. Ο Παύλος Τσιγκούλης εστιάζει στη θαλασσινή κουζίνα και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για τα ωμά. Ξεχωρίζουν: φρέσκια καραβίδα με μους αυγοτάραχο, spicy λάδι πιπεριάς και αμπελοφάσουλα, καλαμάρι cacio e pepe, σφυρίδα bianco, creme brulee δεντρολίβανο. Κάποιες νέες επιρροές από τη μεξικάνικη κουζίνα (όπως η τατεμάδα στο ταρτάρ σφυρίδας) διευρύνουν ακόμα περισσότερο τους γευστικούς ορίζοντες του Ω3.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2025

Υποψηφιότητες 2025 ανά την Ελλάδα