Σύγχρονη κουζίνα
Σίφνος - Πλατύς Γιαλός
22840/72014
Στημένο σαν μπαρ, με ψηλά τραπέζια-πάγκους και σκαμπό, πάνω στην παραλία του Πλατύ Γιαλού, το Ω3 του Γιώργου Σαμοΐλη είναι μοντέρνο, μποέμ και ταξιδιάρικο όσο και η
θαλασσινή μεσογειακή κουζίνα με περουβιάνικο, και γενικά νοτιοαμερικάνικο πνεύμα με ταρτάρ, τιραντίτο και σεβίτσε ψαριών και θαλασσινών, που πατάνε γερά σε ελληνικά υλικά δημιουργώντας σχολή. Είναι το αγαπημένο εστιατόριο του Τομ Χάνκς στο Aιγαίο.
Ξεχωρίζουν: μπισκότα από γυλωμένη μανούρα και καπνιστή ρέγγα, λακωνικές γαρίδες σε πικάντικο σεβίτσε με μους αβοκάντο και χυμό ντομάτας, σχαριστό χταπόδι με σιρόπι από τους χυμούς του και ταπιόκα, φιλέτο βλάχου με chimichourri φυκιών και αλμυρίκια, κρεμ μπρυλέ, μους passion fruit με πέστο βασιλικού, ελαιόλαδο και φυστίκια Αιγίνης.