ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2023 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ω omega3

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Σίφνος - Πλατύς Γιαλός

  22840/72014

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Ω omega3 - Χρυσοί Σκούφοι

Στο προσεγμένο όσο και μποέμ fish bar του Πλατύ Γιαλού, ο Παύλος Τσιγκούλης παραμένει πιστός στο γευστικό concept που ξεκίνησε ο Γιώργος Σαμοΐλης, με σαφές focus στη θαλασσινή κουζίνα και ιδιαίτερη αγάπη για τα ωμά. Ξεχωρίζει ο ζουμερός και πεντανόστιμος αστακός σε beurre blanc και η dry aged κοιλιά μαγιάτικου με ξύδι ντομάτας και καπνιστό ταραμά.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2024

Υποψηφιότητες 2024 ανά την Ελλάδα