Σύγχρονη κουζίνα
Σίφνος - Πλατύς Γιαλός
22840/72014
Στο διάσημο μποέμ fish bar του Πλατύ Γιαλού, επιβεβαιώνει τη φήμη του. Ο Παύλος Τσιγκούλης εστιάζει στη θαλασσινή κουζίνα και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για τα ωμά. Ξεχωρίζουν: φρέσκια καραβίδα με μους αυγοτάραχο, spicy λάδι πιπεριάς και αμπελοφάσουλα, καλαμάρι cacio e pepe, σφυρίδα bianco, creme brulee δεντρολίβανο. Κάποιες νέες επιρροές από τη μεξικάνικη κουζίνα (όπως η τατεμάδα στο ταρτάρ σφυρίδας) διευρύνουν ακόμα περισσότερο τους γευστικούς ορίζοντες του Ω3.