Βεράντα ανοιχτή με θέα θάλασσα, άνετη, κομψή και ιδιαίτερη. Μεταμοντέρνο σκηνικό, ανοιχτό στο απέραντο γαλάζιο με γλυπτά, πέτρα ξύλο και arty σιδηροκατασκευές. Ο έμπειρος στη γιαπωνέζικη κουζίνα σεφ Τάκης Σοφόπουλος δουλεύει με πολύ καλές πρώτες ύλες δημιουργώντας κρύα και ζεστή γιαπωνέζικη κουζίνα. Σωστές κοπές ψαριών, πολύ καλή τεχνική, ενδιαφέροντες και πρωτότυποι συνδυασμού υλικών. Από τα καλύτερα πιάτα του το χέλι με ρύζι, η gyoza wagyu beef και το soft shell grab.