Η ντιζαϊνάτη αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, που θυμίζει σκηνικό από ταινία του Τζέιμς Μποντ, η θεαματική βίστα της βεράντας του εστιατορίου, προς την Οία, τη Θηρασία και το ηλιοβασίλεμα, ανεβάζει τις προσδοκίες του dinner, και τα πιάτα του σεφ Μπάμπη Κουκουδάκη, με healthy πρόσημο, φίνες τεχνικές και μαγειρική άποψη που συνδυάζει κοσμοπολιτισμό, δημιουργικότητα και εκλεκτά υλικά (κάποια από τα μποστάνια του ξενοδοχείου, μάλιστα), επισφραγίζουν μια από τις πιο κομψές εμπειρίες dining του νησιού.
Δοκιμάστε: Χτένι σε αφρό πράσου με κεφίρ και γάλα καρύδας, Μαγιάτικο με κολούμπρα, τρούφα και dashi μανιταριών, Αστακό με χτένι σε ραβιόλι και bisque σε αφρό και κονσομέ.