Σε ήσυχο σημείο του ξενοδοχείου που ευνοεί το ρομάντζο με άπλετη θέα στο Πίσω Λιβάδι και τη Μάρπησσα, το καλοκαιρινό αδερφάκι του βραβευμένου εστιατορίου «Hytra» ανανεώνει το γευστικό σκηνικό της Πάρου. Η σύγχρονη κουζίνα του που επιμελείται ο βραβευμένος Γιώργος Φελεμέγκας και εκτελεί με ακρίβεια ο ταλαντούχος Χρήστος Κανουλάς, απαρτίζεται από σπεσιαλιτέ σαν το καρπάτσιο λαβράκι με ροδάκινο, αυγοτάραχο και νερό πράσινης ντομάτας, και τις γαρίδες carabineros με αφρό και emulsion αχινού.