Στα ψηλά του «Eagle’s Villas», σε κομψή βεράντα με την όμορφη ανοιχτή κουζίνα στο φόντο, πλάι στον Ελαιώνα και με θέα στην Αμμουλιανή, ο σεφ Συμεών Καραδουλαμάς σερβίρει ιταλικά φαβορί από το συνταγολόγιο του Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι, με αυθεντικότητα και ευστοχία,
συνδυάζοντας τον casual χαρακτήρα της ιταλικής κουζίνας με την ατμοσφαιρική ελεγκάντσα που διατρέχει όλο το ξενοδοχειακό complex. Δοκιμάστε την καλαμαράτα θαλασσινών, και κρατήστε χώρο για την κρέμα αμαρέτο που θα βρείτε στα επιδόρπια.