Αεράτος χώρος με rock attitude και θέα στο Αιγαίο. Η σάλα και η βεράντα του εστιατορίου αντανακλoύν τον μίνιμαλ-λουξ χαρακτήρα της κουζίνας. Aνοιχτή κουζίνα, όπου η ομάδα κινείται με την ακρίβεια καλοκουρδισμένου ρολογιού. Πιάτα που συνδυάζουν με επιτυχία τις εξωτικές αναφορές του σεφ με τις πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές συνταγές της Τήνου.
Δοκιμάστε: σαρδέλες σαβόρο με πράσινες πιπεριές, καπνιστή μελιτζάνα και λάδι ή κριθαράκι με ξεψαχνισμένο κατσικίσιο κρέας, κρέμα κίτρινης πιπεριάς, φρέσκα μυρωδικά, καρπάτσιο τρούφας και τραγανό αμπελόφυλλο.