Το γαστρονομικό εστιατόριο του Jean-Charles Metayer ξεδιπλώνει τη δράση
του σε μια πολύ ατμοσφαιρική μονοκατοικία του Χαλανδρίου με arty αισθητική
και δροσερή αυλή για το καλοκαίρι. Ο δημιουργικός και χρυσοκουφάτος σεφ
ξεδιπλώνει εδώ την αγάπη του για τους θησαυρούς της Μεσογείου, αλλά και
τη γαλλική του κληρονομιά, μέσα από τολμηρά ραφινέ πιάτα που συνθέτουν
δύο menu dégustation, εννέα και δώδεκα σταδίων (€ 75 και € 110,
αντίστοιχα), αλλά και τακτικά εποχικά μενού. Από την πολύ καλή λίστα
κρασιών αντλεί και το wine pairing που τα συνοδεύει (από € 25). Xρυσός Σκούφος.