Χαλαρό κοσμοπολίτικο σκηνικό πλάι στη μεγάλη πισίνα του πολυτελούς ξεονοδοχείου. Ο έμπειρος σεφ Ηλίας Μάσλαρης εμπνέεται από συνταγές της ελληνικής παράδοσης και δημιουργεί καλοφτιαγμένα και νόστιμα πιάτα με τοπικές, εποχικές πρώτες ύλες στη φιλοσοφία farm to table, που υποστηρίζει το εστιατόριο. Δοκιμάστε τερίνα γαρίδας με σπανάκι σωτέ και σάλτσα Μαλαγουζιάς, μυκονιάτικο αρνί με γιαούρτι και καπνιστή μελιτζάνα, αστακομακαρονάδα Αιγαίου με φρέσκια ντομάτα, βασιλικό και bisque, ραβιόλι με τυροβολιά Μυκόνου και σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης. Επιμελημένη λίστα κρασιών.