Το εστιατόριο σύγχρονης κουζίνας του Porto Zante βγάζει μια έμφυτη φινέτσα καθώς κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από το ιόνιο και έχει στο κάδρο του τον γαλαζοπράσινο κολπίσκο και τις μεγάλες μπανανιές. Στις άνετες καρέκλες του απολαμβάνεις το κεντημένο μενού του Jean Charles Metayer μια γευστική συγχορδία ανάμεσα στην μελετημένη μεσογειακή κουζίνα και τον νεωτερισμό των διεθνών πιάτων. Η εξέλιξη του μενού είναι ανοδική σε γευστικές εντάσεις σχηματίζοντας ένα ολοκληρωμένο γαστρονομικό παζλ. Ξεχωρίζει το μπαρμπούνι με το ελαφρύ μελάνι σουπιάς και τον κομψό πουρέ μαρουλιού.