Με κάδρο την καλντέρα και υπόβαθρο την όμορφη infinity πισίνα του Cavo Tagoo, ο Άρης Βεζενές αντιπαραθέτει στο υπερθέαμα του Σαντορινιού ηλιοβασιλέματος αυτό της πυρωμένης ανοιχτής φωτιάς του, με μια εντυπωσιακή εστία μήκους τριών μέτρων, στη θέρμη, τη φλόγα και τα κάρβουνα της οποίας καπνίζει, σιγοψήνει και καψαλίζει εκλεκτά κρέατα, θαλασσινά και λαχανικά, με τόλμη και ακρίβεια. Ξεχωριστό κεφάλαιο οι ωμοφαγικές δημιουργίες του, με πλατώ θησαυρών της θάλασσας και ολόφρεσκα ψάρια σε crudo εκδοχές να αναδύουν γαλανόλευκες γεύσεις κι αρώματα χάρη στα ελληνόπρεπα μαριναρίσματα.
Δοκιμάστε: Σαργό crudo, καραβίδες με beurreblancκι αυγοτάραχο, παϊδάκι με τραχανά Ελασσόνας, cotdeboeuf.