Χώρος με εντυπωσιακή πολυτέλεια κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και μια ταράτσα με θέα στο λιμανάκι της Αλμυρίδας σε ένα lifestyle σκηνικό, με σέρβις επιπέδου, που συγκεντρώνει το ανάλογο κοινό. Πιάτα που φλερτάρουν το fine dining από τον σεφ Σωτήρη Ματσούκα, με την επιμέλεια του Έκτορα Μποτρίνι. Σούσι, σεβίτσε, wagyu πλαισιώνουν πιάτα με σαφές ελληνικό πρόσημο, όπως το “αρνί αναφορά στην Κρήτη”, το ριζότο σουπιάς με μελάνι καλαμαριού, το μπαρμπούνι γεμιστό με σπανάκι, τα σκιουφιχτά με μοσχαρίσιο κιμά και γραβιέρα.