Στην κομψή, ψηλοτάβανη σάλα της αθηναϊκής έδρας του ίσως διασημότερου
ελληνικού εστιατορίου στον κόσμο, που στεγάζεται σε ιστορικό νεοκλασικό απέναντι
από την Παλιά Βουλή, με τζαμαρίες που καδράρουν την περατζάδα της οδού
Κολοκοτρώνη, οι μινιμαλιστικές γραμμές που αγαπά ο εμπνευστής του διεθνούς
brand, Κώστας Σπηλιάδης, εκφράζονται τόσο στο χώρο, με ζεστά μάρμαρα και γλυκό
ξύλο να κυριαρχούν, όσο και στην πλούσια ψαριέρα, όπου η κορυφαία πρώτη ύλη
ποζάρει στην καλύτερη εκδοχή της. Το γαστρονομικό DNA του Milos διεθνώς,
τουτέστιν το αέρινο τηγάνι και η εξαιρετική σχάρα, λάμπουν και εδώ υπό την εποπτεία
του chefdecuisineΣαΐντΡαχμάνι, ενώ εκτός από εκλεκτές θαλασσινές ντελικατέτσες,
όπως φρέσκα όστρακα και εκλεκτό χαβιάρι, το μενού συμπληρώνουν κλασικά