Στη σκιά ενός πεύκου 170 ετών στην αυλή μιας διατηρητέας καπναποθήκης των αρχών του 20ου αιώνα, απλώνει τα τραπέζια του ανάμεσα σε αγάλματα και άλλα έργα τέχνης το καλύτερο εστιατόριο της Θάσου, της ανατ. Μακεδονίας και της Θράκης. Ο Γιάννης Μαρινόπουλος κάνει τομή με μια μοντέρνα κουζίνα που στηρίζεται σε πολύ καλές πρώτες ύλες, τις δουλεύει με σύγχρονες τεχνικές, και δημιουργεί πρωτότυπες σπεσιαλιτέ. Κορυφαία: Μανιτάρια σε υφές με κονσομέ, μουσελίν, αφρό γραβιέρας Νάξου, μπακαλιαρος με λεμονοθύμαρο, πατάτες μπουγιαμπές με σαφράν, ροφός αλά πολίτα.