Τα τραπέζια του fine dining εστιατορίου του ξενοδοχείου «Katikies Kirini» στρώνονται κομψά γύρω από την πισίνα, έχοντας για φόντο ολόκληρη την Καλντέρα της Οίας. Οι γεύσεις που προτείνει ο executive chef του ομίλου Έκτορας Μποτρίνι και εκτελεί με καλή τεχνική ο σεφ Κωνσταντίνος Μαργούτας είναι μοντέρνες, με τονισμένες ιταλικές και ελληνικές πινελιές. Πολύ καλό σέρβις, ενδιαφέροντα κοκτέιλ και ιδιαίτερα αξιόλογη λίστα κρασιών με γηγενείς ποικιλίες, επιμελημένη από τον Γιάννη Καρακάση (MW).