Το διάσημο εστιατορικό brand της οίκου Ferragamo «πατάει» Ελλάδα με πρώτο location αυτό πλάι στα καταγάλανα νερά του εμβληματικού ξενοδοχείου της Ελούντας, και φέρνει μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα με ιταλικό πρόσημο, σε καλόγουστο περιβάλλον ιταλικής γραμμής, όπου ξύλο, μπρούτζος και μάρμαρο δίνουν ζεστασιά και φινέτσα στην ατμοσφαιρική ανοιχτή σάλα. Τα πιάτα, που εκτελεί με ακρίβεια ο ικανός σεφ Αργύρης Ευτατόγλου, ταιριάζουν γάντι με τις ετικέτες του κτήματος Il Borro,που βρίσκουν εδώ ιδανικό κελάρι, ενώ ενδιαφέρον έχουν και οι signature γεύσεις της πλούσιας cocktail κάρτας.