Στο κομψό εστιατόριο Cremnos, σημείο αναφοράς του εντυπωσιακού adults-onlyresort ‘’AcroSuites’’ σε ένα κινηματογραφικό καρτ-ποστάλ που αιωρείται επάνω στα δαιδαλώδη βράχια της Αγ.Πελάγιας, ο σεφ Γιάννης Ροκανάς σταχυολογεί κομμάτια της Ελληνικής μαγειρικής παράδοσης και τα μεταφέρει στο τώρα, καθώς τα μετουσιώνει σε σύγχρονες γευστικές δημιουργίες μπολιασμένες με υλικά και τεχνικές από ολόκληρο τον κόσμο. Το αέρινο μπαρμπούνι με κρέμα από μπάμιες, τηγανητές μπάμιες, φουντούκια και πυκνή θαλασσινή σάλτσα παραμένει σταθερά το σήμα κατατεθέν του, ενώ συνθέσεις όπως ο γοητευτικός συνδυασμός παντζαριού με καπνιστό χέλι και ταραμά, με το όλο σύνολο να συνδυάζεται αρμονικά με μία ασιατικού χαρακτήρα σάλτσα βουτύρου, δίνουν το στίγμα αυτής της πολυπολιτισμικής μαγειρικής προσέγγισης.