Σύγχρονη κουζίνα
Άγιος Νικόλαος / Ελούντα - Άγιος Νικόλαος
2841 090004
Με φόντο το ατμοσφαιρικό poolside του ντιζαϊνάτου boutique ξενοδοχείου και τα φόντα του Αγίου Νικολάου να αστράφτουν στον ορίζοντα, ο βραβευμένος σεφ Λορέντζο Σταλόνε (Χρυσός Σκούφος 2014) φέρνει στο πιάτο μια πιο cool εκδοχή της πολυετούς εμπειρίας του σε πιάτα υψηλών προδιαγραφών, μέσα από δημιουργικές προτάσεις που ισορροπούν μεταξύ διεθνών φαβορί και ιδιοσυγκρασιακών εμπνεύσεων, πάντα με ένα touch κρητικής γευστικής αβρότητας στη μπουκιά.
Δοκιμάστε: Καρπάτσιο Black Angus με γραβιέρα Κρήτης, ελαιόλαδο και τρούφα, Χτένι με λαρδί και κρέμα κουνουπίδι – λευκή σοκολάτα – αβοκάντο, Φιλέτο στείρας με μύδια, σάλτσα από όστρακα και πουρέ καρότου.