Σύγχρονη κουζίνα
Πάρος - Αμπελάς
6970103776
Με τα καταγάλανα νερά του Αμπελά για θέα και αφράτα sunbeds πάνω στο κύμα να δελεάζουν τους επισκέπτες της ανερχόμενης παραλίας από νωρίς, η βεράντα του «SeaRocks» έχει για ατού της το ιδιαίτερα προσεγμένο beach resto σκηνικό τηςκαι φυσικά τη βραβευμένη κουζίνα του σεφ Γιάννη Παρίκου. Η αρχή γίνεται με προσεγμένα ωμά που μοσχοβολούν θάλασσα (highlight το καρπάτσιο από φαγκρί, με αχινό και wakame) και συνεχίζεται με ελληνικά κι ευρύτερα μεσογειακά hits, ενώ ο ξυλόφουρνος παραδίδει πιάτα με έντονα τοπικά αρώματα, όπως η παριανή ρεβυθάδα με χταπόδι, ή το σιγομαγειρεμένο αρνάκι με σελινόριζα.Το σέρβις περιποιείται ευγενικά, ενώ η λίστα κρασιών προσφέρει επιλογές από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα.