Σύγχρονη κουζίνα
Πάρος - Κολυμπήθρες
2284051000
Πλάι στην όμορφη πισίνα και πιστό στις minimal γραμμές που έχουν εξασφαλίσει στο ξενοδοχείο «Parilio» μια θέση στην επιδραστική διεθνή οικογένεια των DesignHotels, το Paron φέρνει στην Πάρο την αβανγκάρντ μαγειρική φιλοσοφία του σεφ Θάνου Φέσκου, σε πιο χαλαρή, fine comfort εκδοχή, ταιριαστή με το καλοκαιρινό vibe του χώρου. Έτσι, πιάτα όπως το χταπόδι σχάρας με κρέμα καμένου βουτύρου και το γιουβέτσι αστακού με πουρέ καρότου ξεχωρίζουν στο ευφάνταστο μενού που εκτελεί με ακρίβεια ο headchef του ξενοδοχείου, Θάνος Μπαμπούρας, ενώ ιδιαίτερη φινέτσα έχουν και οι γλυκές δημιουργίες που κλείνουν το γεύμα, με το ρυζόγαλο με άρωμα πορτοκάλι - δαμάσκηνο, παγωτό φιστίκι και αέρα βανίλιας να ξεχωρίζει.