Η «Hytra» φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής, σε ένα χώρο με αρτίστικη διακόσμηση
και μεγάλο ατού τον τοίχο-τζαμαρία με θέα τον Υμηττό. Ο διακεκριμένος σεφ Γιώργος
Φελεμέγκας παρουσιάζει μια προσωπική, μοντέρνα κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές
και εμπνευσμένους, συχνά απρόσμενους συνδυασμούς, όπου το ελληνικό στοιχείο
δηλώνει «παρών» με υλικά επιλεγμένα απ’ όλη τη χώρα. Γευστικά hit το μπαρμπούνι
μπουρδέτο με τσιγαριαστά χόρτα, το δίδυμο ντομάτα-πέστροφα με πιπερίτσα Πέλλας,
φράουλα τουρσί και γαριδάκι, το μιλφέιγ παντζαριού με σάλτσα από φασόλια Φενεού και ζελέ κουφοξυλιάς. Ξεχωριστή μνεία αξίζει στα αρτοποιήματα, το γαλατόψωμο
γκλασαρισμένο με μέλι μανιταριών και το πατατόψωμο με ξινόγαλο. Προσεγμένα
επιδόρπια, ευγενικό σέρβις και επαρκής λίστα κρασιών. Χρυσός Σκούφος.