Η λιτή, μοντέρνα διακόσμηση της σάλας δίνει πάσα στη συγκλονιστική θέα της βεράντας στη γη και τη θάλασσα της Λίνδου, απ’ την οποία ο σεφ Δημήτρης Κονταράτος αντλεί αρκετή από την έμπνευσή του. Εξορίζει το αλάτι και αναζητά αρτύματα στις ζυμώσεις, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα βασισμένη στις γευστικές μνήμες των ροδιακών, αλλά και των ελληνικών εν γένει παραδόσεων, με πιάτα υψηλής τεχνικής και δημιουργικότητας. Δοκιμάστε: Ημίπαστο φαγκρί σε νερό χωριάτικης,σουπιοκαλάμαρο γεμιστό, με χόρτα και σάλτσα χαβιαριού, ψαφρόσουπα με καβούρι και ντολμά από φινόκιο.