ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023: Απολαύστε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας σε σπέσιαλ τιμή

Από -
Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023: Απολαύστε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας σε σπέσιαλ τιμή - Χρυσοί Σκούφοι

Το πιο συναρπαστικό γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, στρώνει τα τραπέζια του! Από 15 Σεπτεμβρίου έως και 13 Οκτωβρίου, οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς καλούν για ακόμη μία χρονιά στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, στήνοντας μια μεγάλη γευστική γιορτή, με ειδικά μενού σε ακόμη πιο ειδικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα που ψάχνουν τυχερούς αποδέκτες!

Για τέσσερις εβδομάδες, πάνω από 150 κορυφαία εστιατόρια της χώρας, αλλά και σημαντικές ταβέρνες ανά την επικράτεια –περισσότερα γαστρονομικά spots από κάθε άλλη χρονιά, δηλαδή– ανοίγουν τη σάλα τους για τη μεγάλη γευστική γιορτή. Η αφρόκρεμα της εστιατορικής σκηνής, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, μας στρώνει τραπέζι για μια γαστρονομική εξτραβαγκάντσα, με πρωταγωνιστές τα εστιατόρια που βραβεύονται με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή/και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αγγίζουν το -50% της αρχικής αξίας, και με ευκαιρίες για σπάνια wine pairings, συνθέτουν τη χάρτα των φετινών Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας, οι θέσεις για τις οποίες αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού! Γι’ αυτό… γρηγορείτε, και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Διότι όπως κάθε χρόνο, εκτός από το εστιατορικό τερέν της πρωτεύουσας, τα γαστρονομικά ραντεβού θα μας αποκαλύψουν τα νοστιμότερα σημεία όλης της χώρας: από τη Νάουσα και τις Σέρρες μέχρι τη Ρόδο και την Κω, από το Αμύνταιο και τη Θράκη μέχρι τη Μεσσηνία και την Κρήτη, κι απ’ τη Χαλκιδική και την Κέρκυρα μέχρι Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη και, φυσικά, τη Θεσσαλονίκη, το πανόραμα γευστικών απολαύσεων περιλαμβάνει πρωτοποριακή και κλασική ελληνική κουζίνα, αλλά και σύγχρονη γαλλική, ιταλική και κοσμοπολίτικη διεθνή, με δημιουργίες που μας ταξιδεύουν.

Τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων μαζί με τις τιμές τους βρίσκονται στην ιστοσελίδα, αλλά και στο τεύχος του "αθηνοράματος" που κρατάτε στα χέρια σας, ενώ σε ό,τι αφορά τα πρακτικά, το event θα πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) και οι κρατήσεις ξεκινούν στις 15/9, τηλεφωνικά απευθείας στα εστιατόρια, με προπληρωμή του δείπνου.

Όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, αλλά και όσες γίνουν επιτόπου στα εστιατόρια, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς (αφορά όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα σημεία κατά τη διάρκεια του project) μπαίνουν σε κλήρωση για τριάντα δείπνα των δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια κοντά στην περιοχή κατοικίας τους, καθώς και για δύο μεγάλα γαστρονομικά τριήμερα για δύο άτομα, με διαμονή στο ξενοδοχείο "King George" και δείπνα στα βραβευμένα εστιατόρια "Tudor Hall" και "SENSE Restaurant". Επιπλέον, όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα, μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, επιβραβεύονται με 5 συμμετοχές στην κλήρωση.