ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η επόμενη γενιά των σεφ στο στόχαστρο του S. Pellegrino

Η επόμενη γενιά των σεφ στο στόχαστρο του S. Pellegrino - Χρυσοί Σκούφοι

Για τέταρτη φορά το εμβληματικό μεταλλικό νερό στρέφει τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας και ανακοινώνει την επιστροφή του S.Pellegrino Young Chef.

Για τέταρτη φορά το S. Pellegrino στρέφει τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας, καλώντας δραστήριους νεαρούς μάγειρες από όλο τον κόσμο να βρεθούν στο προσκήνιο και να παρουσιάσουν δείγματα της γαστρονομικής τους γραφής μπροστά σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Το άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαστρονομία μεταλλικό νερό δρομολογεί μάλιστα αλλαγές εν όψει της επόμενης διοργάνωσης καθώς για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για τέσσερα νέα βραβεία: το S.Pellegrino Young Chef Award για τον πλέον φέρελπι νέο σεφ, το Fine Dining Lovers Food for Thoughts Award στον σεφ που αναδεικνύει μέσα από το πιάτο του την προσωπική του θεώρηση, το S.Pellegrino Award for Social Responsibility σε εκείνο το πιάτο που σέβεται την βιωσιμότητα της πρώτης ύλης, και το Acqua Panna Award for Connection in Gastronomy σε εκείνη τη δημιουργία που θα συνενώνει με φαντασία διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες.

Οι αιτήσεις για το S.Pellegrino Young Chef 2020 έχουν ήδη ανοίξει από τις αρχές Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 30 Απριλίου 2019 στο Sanpellegrino.com.