ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

To Nobu Festival ξανά σε Αθήνα και Μύκονο

Από -
To Nobu Festival ξανά σε Αθήνα και Μύκονο - Χρυσοί Σκούφοι

Ο διάσημος Nobu έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του πέρασμα από το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα και το «Matsuhisa Mykonos», το πρώτο «Matsuhisa» της Ευρώπης, που διανύει φέτος το 16ο χρόνο λειτουργίας του στο ξενοδοχείο «Belvedere».

Με τον executive chef Τόνι Βρατσάνο και τον head chef της ζεστής κουζίνας Θωμά Κουράκο να προτείνουν νέες fusion ιαπωνικές γεύσεις στο «Matsuhisa Athens» αλλά και το εντυπωσιακό μπαρ «Umi» να βρίσκεται ξανά σε πλήρη ετοιμότητα, ο Nobu βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή 28/6 μέχρι τις 2/7, ενώ το πέρασμα του μαέστρου της ιαπωνικής fusion από τη μυκονιάτικη έδρα του, σταθερά στις βραβεύσεις των Χρυσών Σκούφων από το 2004, θα γίνει στις 3-9/7.

Στο καθιερωμένο Nobu Food Festival της Μυκόνου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα νέα πιάτα φτιαγμένα με τοπικά υλικά αλλά πάντοτε με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές. Ο Chef θα βρίσκεται εκεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το special Omakase menu, ειδικά διαμορφωμένο για το κοινό της Μυκόνου από τον chef.