ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Mylos

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Σαντορίνη - Φηροστεφάνι

  22860/25640

 www.mylossantorini.com

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Mylos - Χρυσοί Σκούφοι

Στον γραφικό ανακαινισμένο ανεμόμυλο, ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς δημιουργεί πιάτα που συνδυάζουν τολμηρά τοπικά προϊόντα και σύγχρονες τεχνικές, στη γραμμή της μοντέρνας διεθνούς κουζίνας. Χαρακτηριστικά πιάτα ο μπακαλιάρος με βελουτέ αχινού, ενταμάμε και άγρια χόρτα, η τερίνα κουνέλι με πίκλες αγγουριού, παντσέτα κουνελιού ψητή, μαγιονέζα στρειδιού και βάφλα από φύκια και το σκουμπρί στο τηγάνι με λευκό ταραμά, προσούτο και φαγόπυρο. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα