ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ovac
Ξεν. «Cavo Tagoo»

Γιαπωνέζικη κουζίνα

 Σαντορίνη - Ημεροβίγλι

  22860/27900

 www.cavotagoo.com/santorini/

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο

Αξιολόγησέ το »
Ovac - Χρυσοί Σκούφοι

Σ’ έναν πανέμορφο μινιμαλιστικό χώρο, που νομίζεις ότι πλέεις στη γέφυρα ενός σκάφους πάνω από την Καλντέρα, ο βραβευμένος σεφ Χρόνης Δαμαλάς συνδυάζει δημιουργικές fusion και κλασσικές γεύσεις μαζί με sushi και crudo. Πιάτα που ξεχωρίζουν το μαρινάτο λαβράκι με αχινό και τσίλι-passion fruit, η σπανακόπιτα gyoza με αφρό φέτας και αρωματικά βότανα, το wagyu nigiri με kabayaki, φρέσκο τζίντζερ και φρέσκο κρεμμυδάκι, το burger με wagyu σε bao ban με τρούφα, βρώσιμο χρυσό, μαγιονέζα, γιούζου και πράσινο τσίλι.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα