ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Κάθε πράμα στον καιρό του

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Κέρκυρα - Κέρκυρα

  26613/03195

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Κάθε πράμα στον καιρό του - Χρυσοί Σκούφοι

Κέντρο απόκεντρο, το συμπαθέστατο «γαστροκουτούκι» του Σπύρου Αυθίνου στην πόλη της Κέρκυρας είναι ένα γκουρμέ μεζεδοπωλείο που εισάγει καινά δαιμόνια στο νησί. Ο ταλαντούχος σεφ παρουσιάζει με μοντέρνα ματιά τη γαστρονομική παράδοση της Κέρκυρας, με πολύ καλά πιάτα σαν τις γαρίδες νερατζοσαλάτα ή το πικάντικο ραβιόλι πεσκανδρίτσας να δίνουν τον τόνο^ καινοτομεί δημιουργώντας σπεσιαλιτέ σαν τα νοστιμότατα μοσχαρίσια μάγουλα με φασόλια μαυρομάτικα και μανιτάρια βωλίτες του νησιού ή γύρο από παντσέτα αρνιού^ επιχειρεί πετυχημένο ελληνοασιατικό fusion όπως λ.χ. τα αχνιστά ψωμάκια bao πασπαλισμένα με σκόνη τραχανά και γέμιση μοσχαρίσια γλώσσα μαριναρισμένη σε ρίγανη, και μαρμελάδα ντομάτας. Το μενού αλλάζει πολύ συχνά.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα