ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

On the Verandah
Ξεν. «Poseidonion Grand»

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Σπέτσες - Σπέτσες

  22980/74553

 www.poseidonion.com

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
On the Verandah - Χρυσοί Σκούφοι

Στην ιδιαίτερα κομψή, αστική βεράντα του εμβληματικού «Poseidonion Grand Hotel», ο chef Σταμάτης Μαρμαρινός παρουσιάζει μια πολύ προσωπική σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Υπηρετεί συνειδητά την ελληνικότητα των πιάτων του, χωρίς να επηρεάζεται από τις κουζίνες του κόσμου, «παίζει» δυνατά με την εντοπιότητα των υλικών και των γεύσεων, αποδομώντας παραδοσιακές συνταγές του νησιού και δημιουργώντας σύγχρονα πιάτα και «ψάχνει» τις πρώτες ύλες του στη φάρμα του ξενοδοχείου και στους μικρούς παραγωγούς της περιοχής. Από τα καλύτερα πιάτα του, τα «Χτένια με Τζατζίκι» με αγγούρι, γιαούρτι, λεμόνι και μαύρο σκόρδο, η «Ζωή του Κόκκορα» με καλαμπόκι ψητό, σιτάρι σαν ριζότο, αυγό, κρέμα αυγών και μαύρη τρούφα και το «Μοσχάρι Μελιτζάνες» με φιλέτο από μοσχάρι, μελιτζάνα καπνιστή γεμισμένη με μελιτζανοσαλάτα, νιόκι τραχανά και γραβιέρα. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα