Έχει τη δική του ξεχωριστή αύρα το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον
Κεραμεικό, τόσο στον κομψό εσωτερικό χώρο με την αίσθηση αλλά και
αισθητική high-end μοντερνισμού, όσο και στην ανοιχτόκαρδη αυλή, που
χαρίζει openairfinedining εμπειρίες όταν ο καιρός το επιτρέπει. Ο σεφ-
πατρόνΤσιοτίνης δομεί ολοένα και με μεγαλύτερη προσοχή και τόλμη το δικό
του ταξίδι -Voyage ονομάζεται το 11 σταδίων μενού (€ 105) που διαφοροποιείται
μερικώς με βάση την εποχικότητα- παραμένοντας πιστός στις αρχές του
πειραματισμού, της θαρραλέας προσέγγισης στη γεύση και της
γαστρονομικής κομψότητας. Εμβληματική πια η βελουτέ σούπα καλαμποκιού,
με αστακό και αφρό τρούφας - περγαμόντου αυτή τη φορά, θαυμάσιες
προτάσεις τα καστανομανίταρα με πίκλα βατόμουρο, πουρέ από κανθαρέλες
και το σεβίτσε μαγιάτικο με γαλάκτωμα από φρέσκο στρείδι, τσίλι, πούδρα
σκόρδου, γρανίτα ακτινίδιο και spongecake από άγρια φύκια. Οργανικά
ευγενικό, άμεσο και άκρως ενημερωμένο για όλες τις πτυχές του εστιατορίου
το σέρβις, εξαιρετική η λίστα κρασιών και αποσταγμάτων.