ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2023 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ches

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Ίος - Μαγγανάρι

  2286 440740

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Ches - Χρυσοί Σκούφοι

Art νεορουστίκ ύφος για το νέο εστιατόριο του Calilo, που σου δίνει την αίσθηση μιας «φωλιάς» στο πλάτωμα του βράχου και ίπταται στην κυριολεξία πάνω από την παραλία του Παππά. Το concept του μενού δημιουργημένο από τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη σε εκτέλεση του Σπύρου Τζίλη είναι έξυπνο φρέσκο και πρωτότυπο. Ο Τσιοτίνης παρουσιάζει επτά πιάτα από επτά κυκλαδονήσια ταξιδεύοντας μας σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Τήνο, Νάξο Ίο και Φολέγανδρο με αυθεντικές πρώτες ύλες από κάθε νησί και σύγχρονη προσέγγιση στις μείξεις του και στις εκτελέσεις του. Από τα καλύτερα πιάτα του η βελουτέ από φάβα Σαντορίνης με ταρτάρ λαβράκι και τηγανιτή κάππαρη, το σιγομαγειρεμένο κατσικάκι με χειροποίητο μερμιτζέλι, ζωμό μπριάμ και φέτα και ο ροφός με μαγιονέζα λουΐζας αλμύρα και κρίταμα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2023

Υποψηφιότητες 2023 ανά την Ελλάδα