Απλό, φιλικό εστιατόριο σύγχρονης αντίληψης, με ανοιχτή κουζίνα μέσα στη μικρή του σάλα,
πατάρι για πριβέ δείπνο και τραπεζάκια έξω στον καλά θερμαινόμενο εξωτερικό του χώρο. Ο σεφ
πατρόν Άνταμ Κοντοβάς, μέσα από ένα μενού 24 πιάτων, αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο του
αλλά και τη γαστρονομική του «τρέλα», δημιουργώντας μια κουζίνα προσωπική, ανυπότακτη και
σέξι, με ιδέες, γεύσεις και εικόνες χωρίς σύνορα.
Σέρβις φιλικό και εξυπηρετικό, οι περιποιητές περιγράφουν τις ιστορίες των πιάτων με κέφι, η
λίστα κρασιών υπηρετεί αρκετά σωστά το στιλ της κουζίνας, η ατμόσφαιρα είναι ανάλαφρη και
ευχάριστη. Από τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα του είναι οι γαρίδες ταρτάρ με μέντα, αμύγδαλο και
παστουρμά, η πηχτή με χοιρινό καπνιστό χέλι, μήλο, φουαγκρά και μαγικό ψωμί, ο βιολογικός
πετεινός, το κουνουπίδι με μαύρο σκόρδο, τηγανητό ψωμί και εσπρέσο. Τα πιάτα σερβίρονται
στη μέση για να τα μοιράζονται όλοι και ετοιμάζονται «live» την ώρα της παραγγελίας..