Η φωτεινή και ευρύχωρη σάλα , κομψή στα λευκά με εντυπωσιακές
ασπρόμαυρες φωτογραφίες και μάρμαρο, καταλήγει σε ένα καταπληκτικό
deck σα να πλέει στη θάλασσα. Στην κουζίνα ο Γιώργος Παπαϊωάννου
αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις πάντα εξαιρετικές πρώτες ύλες που
επιλέγει, με κορυφαίο πάντα ψήσιμο και τηγάνισμα. Το καρπάτσιο κοιλιάς
τόνου, η ψητή και τηγανητή γαρίδα Κοιλάδος, ο αχνιστός ροφός με
ελαιόλαδο, η ψητή σουπιά με ξύσμα λάιμ και η ψητή καραβίδα είναι μερικές
μόνο από τις σπεσιαλιτέ που δεν πρέπει να χάσετε. Πολύ καλός αποδομημένος
μπακλαβάς με κρέμα φιστίκι και παγωτό καϊμάκι.