Στο γαστρονομικό εστιατόριο του Eagles Palace, το βλέμμα αγκαλιάζει τη θάλασσα, το νησί της Αμμουλιανής και το ηλιοβασίλεμα. Το μενού υπογράφει ο πολυβραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης, που φέρνει και εδώ τη δημιουργικότητα και τη φινέτσα που χαρακτηρίζουν την κουζίνα του. Μαζί με τον σεφ Θάνο Γιαννακό, που εκτελεί τις ιδέες του με ακρίβεια, παρουσιάζουν πιάτα εμπνευσμένα από την εποχικότητα και τη μεσογειακή φρεσκάδα, με συνδυασμούς θαρραλέους και απρόσμενους. Αξίζει να δοκιμάσετε το λιόκαυτο σκουμπρί με μουσελίν φάβας και κουμκουάτ, το χριστόψαρο με γογγύλια, σάλτσα ρετσίνας και χαβιάρι ή τα μοσχαρίσια μάγουλα σοφρίτο με καπελέτι.