Είναι διαχρονικά το «καλό» εστιατόριο του «Elounda Beach», σε μια όμορφη εσωτερική αυλή, δίπλα στο κατάλευκό της εκκλησάκι. O ταλαντούχος νεαρός σεφ Albert Hazma προτείνει μια ενδιαφέρουσα μείξη διεθνών γεύσεων με αρκετά ελληνικά στοιχεία, η οποία λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε πιάτα όπως η αρνίσια σπάλα κονφί και φιλέτο με ξεροτήγανο και ανθότυρο, το λαβράκι σε ριζότο φινόκιο με παγωτό αχινού και τα σαλιγκάρια με κρέμα κουνουπιδιού και τραγανό απάκι. Επιδόρπια υψηλού επιπέδου.