Οι απλωμένες ροτόντες με λινά τραπεζομάντιλα κάτω από τα δέντρα, η απαλή ζωντανή μουσική, οι πέτρινες καμάρες και το λευκό εκκλησάκι στο φόντο συνθέτουν ένα σκηνικό που εκπέμπει ρομαντισμό με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα στο fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου «Elounda Beach». Πολύ ταιριαστή στο περιβάλλον, η σύγχρονου ύφους κουζίνα του βραβευμένου Albert Hazma ξεδιπλώνεται με ευφάνταστα, φινετσάτα πιάτα και εκλεκτά υλικά με διεθνές πρόσημο όπως η βελουτέ σούπα καλαμποκιού με τραγανή καραβίδα ή το εξαιρετικό ριζότο με αγκινάρες Ιερουσαλήμ, γκοργκοντζόλα και φράουλες. Άψογο σέρβις που ανταποκρίνεται στο επίπεδο του χώρου και εκλεκτό wine pairing με περισσότερες από 500 ετικέτες κρασιού που φυλάσσονται στην πλούσια κάβα του καταξιωμένου ξενοδοχείου.