Συνυφασμένο με τη Μύκονο, τις διακοπές ή τα καλοκαιρινά week end στο νησί των ανέμων, το Matsuhisa συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην κομψή κοσμοπολίτικη αυλή του Belvedere. Ο σεφ Βασίλης Καλογερόπουλος συνεχίζει την παράδοση του σεφ Nobu με τα σπέσιαλ σασίμι, τα ταρτάρ με χαβιάρι, τα special hot dishes τα new style sashimi τις tempura και τα σούσι του. Το δείπνο κλείνει γλυκά με τις δημιουργίες του chef patissier Ricardo. Από τα καλύτερα πιάτα του το Seared salmon karashi su miso το Toro με wasabi sauce, το tuna tataki jalapegno dressing και το Chilian sea bass. Από τις πιο ατμοσφαιρικές αυλές του νησιού το Matsuhisa με ωραίες μουσικές, ωραίο κόσμο, ενημερωμένους σερβιτόρους, με τα τραπέζια τους γύρω από την πισίνα ή κάτω από την τεράστια βουκαμβίλια αποτελεί εδώ και χρόνια must για τις βραδινές εξόδους στο νησί.