Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Νίσυρος - Μανδράκι
2242 031066
Το Γευsea είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο chef (και ιδιοκτήτης) Αντώνης Κουμπανιός, μετά από μια επιτυχημένη πορεία σε κουζίνες βραβευμένων Αθηναϊκών εστιατορίων, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, τη Νίσυρo για να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο. Στο Μανδράκι, σε ένα κεντρικό και όμως ήσυχο σημείο, σε μια πλακόστρωτη βεράντα δίπλα στη θάλασσα με την αλμύρα να νοτίζει τα τραπέζια, ο Αντώνης προτείνει μια ενδιαφέρουσα θαλασσινή κουζίνα με αρκετά ωμά χωρίς να λείπει και μια καλή γκάμα σε βαθιά νόστιμα μαγειρευτά πιάτα με ελληνικό πρόσημο. Αξίζει να δοκιμάσετε την umami ψαρόσουπα με λεοντόψαρο, τη ροφομακαρονάδα και το γιουβέτσι κολοχτύπα, και βέβαια αν η ψαριά της ημέρας έχει στήρα, ζητήστε τη στην σχάρα.