Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Νίσυρος - Μανδράκι
2242 031066
Μετά τη θητεία τους στις κουζίνες διάσημων βραβευμένων ρεστοράν της Αθήνας, ο Αντώνης Κουμπανιός και ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος άνοιξαν το δικό τους εστιατόριο στον τόπο καταγωγής του πρώτου. Με ατού την απευθείας πρόσβαση στην καλύτερη πρώτη ύλη του νησιού, οι σεφ παρουσιάζουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θαλασσινή κουζίνα με αρκετά ωμά και βαθιά νόστιμα μαγειρευτά πιάτα με ελληνικό πρόσημο.