ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2022 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Γευsea

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Νίσυρος - Μανδράκι

  2242 031066

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Γευsea  - Χρυσοί Σκούφοι

Μετά τη θητεία του στις κουζίνες διάσημων βραβευμένων ρεστοράν της Αθήνας ο Αντώνης Κουμπάνιος άνοιξε το δικό του εστιατόριό στο νησί του. Με εξαιρετική πρώτη ύλη καθώς ο πατέρας του είναι ο μοναδικός επαγγελματίας ψαράς στη Νίσυρο, ο σεφ ειδικεύεται σε θαλασσινή κουζίνα με αρκετά ωμά και ιδιαιτέρως νόστιμα μαγειρευτά πιάτα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2022

Υποψηφιότητες 2022 ανά την Ελλάδα