ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2023 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Γευsea

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Νίσυρος - Μανδράκι

  2242 031066

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Γευsea  - Χρυσοί Σκούφοι

Μετά τη θητεία τους στις κουζίνες διάσημων βραβευμένων ρεστοράν της Αθήνας, ο Αντώνης Κουμπανιός και ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος άνοιξαν το δικό τους εστιατόριο στον τόπο καταγωγής του πρώτου. Με ατού την απευθείας πρόσβαση στην καλύτερη πρώτη ύλη του νησιού, οι σεφ παρουσιάζουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θαλασσινή κουζίνα με αρκετά ωμά και βαθιά νόστιμα μαγειρευτά πιάτα με ελληνικό πρόσημο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2024

Υποψηφιότητες 2024 ανά την Ελλάδα