Η θαλασσινή αύρα και η εκλεπτυσμένη α λα Côte d'Azur αισθητική λειτουργούν ως το ιδανικότερο amuse- bouche για το εστιατόριο του ξενοδοχείου Albergo Gelsomino, που απλώνει τα τραπέζια του σε έναν κομψό χώρο ακριβώς μπροστά από το κύμα. Ο πολυβραβευμένος Γκίκας Ξενάκη επιμελείται ένα σύγχρονο μενού με αρκετές νότες ελληνικότητας και ο σεφ Δήμος Πίτσης το εκτελεί με ακρίβεια. Προτάσεις όπως το μοσχαράκι χουνκιάρ σε ταρτάρ, το ριζότο με μελάνι σουπιάς και φρέσκα χτένια ή το μελωμένο αρνάκι με μελιτζάνα ιμάμ, γιαούρτι και δενδρολίβανο αξίζουν μία θέση στο γευστικό ραντάρ.