Ρομαντική και αριστοκρατική αύρα εποχής με ατμόσφαιρα Κυανής Ακτής στην παραλία του και στη βεράντα που φιλοξενεί το εστιατόριό του. Κλασάτη διακόσμηση στη σάλα. Το μενού επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης με σεφ τον Χρήστο Xίτο. Οι δύο σεφ δημιουργούν ένα πολύ ελκυστικό μενού με μεσογειακή κατεύθυνση και αρκετές ελληνικές ιδέες. Κορυφαία, Κοκκάλι μαρινάτο με κρεμμύδι τουρσί και πιπεριά Φλωρίνης, Πεσκανδρίτσα με πατάτα κονφί και αφρό πράσινης ελιάς , μπαμπάς με ρούμι, βερύκοκο, κρέμα λευκής σοκολάτας και πρωτότυπο παγωτό lime – πιπέρι.