Σε ένα πολύ όμορφο deck δίπλα στο κύμα, με θέα από τη μια πλευρά προς τη θάλασσα και από την άλλη προς το εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτίριο του 1928, που άλλοτε αποτέλεσε λέσχη των Ιταλών αξιωματικών του νησιού, και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο ζηλευτά ξενοδοχεία του νησιού, το εστιατόριο του AlbergoGelsomino είναι από τα πιο φινετσάτα γαστρονομικά ραντεβού του νησιού. Η ρομαντική ατμόσφαιρα συνδυάζεται αρμονικά με την προσεγμένη μοντέρνα ελληνική κουζίνα που υπογράφει ο βραβευμένος executive chef Γκίκας Ξενάκης και αποδίδει ανάλαφρα ο resident Δήμος Πίτσης, με πιάτα όπως τα χτένια με κρούστα απάκι και σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης, ή ο μπακαλιάρος με μύδια και σάλτσα μάραθου να αποτελούν δυο από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές.