Με ελάχιστα τραπέζια να δομούν ένα σκηνικό γαστρονομικού exclusivity, η μικρή βεράντα του Squirrel, με τη θαλασσινή θέα και τα πεύκα να την περικυκλώνουν, προσφέρει το ιδανικό amuse bouche για την κομψή fine dining πρόταση του Βασίλη Μουρατίδη. Ο πολύ ταλαντούχος και δημιουργικός σεφ παρουσιάζει μία μοντέρνα κουζίνα εκλεπτυσμένη και τολμηρή, με άρτια τεχνική, κορυφαία πρώτη ύλη και έμπνευση. Επιβάλλεται να δοκιμάσετε πιάτα σαν το ραβιόλι με στρείδι, μπερ μπλαν αρωματισμένη με Dom Pérignon, χαβιάρι Crystal και παγωμένο ροκφόρ ή τη μους φουα γκρα με κρέμα πορτοκάλι και καραμελωμένο ποπ κορν. Το οινικό πλαίσιο αποτελεί ένα από τα καλύτερα στη χώρα.