Ρομαντική αυλή με χαλαρή ατμόσφαιρα κάτω από δέντρα στο πέτρινο συγκρότημα Kapsaliana Village, που αναβιώνει το παλιό ερειπωμένο χωριό Καψαλιανά. Σύγχρονη, ενδιαφέρουσα κουζίνα, που πατάει σ΄ ελληνικές γεύσεις με κρητικά στοιχεία, με τις εμπνευσμένες συνθέσεις του executive chef Νίκου Θωμά, εκτελεσμένες από τον σεφ Αντώνη Μπατσίνη. Δοκιμάστε χοχλιούς σε τερίνα πατάτας με πουρέ κολοκυθάκι και σάλτσα μάραθου, ψητό καλαμάρι με σελινόριζα, μαγιονέζα φρέσκου κρεμμυδιού και κονσομέ καμμένων λαχανικών, γαμοπίλαφο με ζωμό γίδας, καπνιστό χέλι, πρόβειο βούτυρο και άνθη λεμονιάς, αλλά και τα πολύ καλά επιδόρπια.