Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά εστιατόρια στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας που απλώνει τα κομψά του τραπέζια στην πανέμορφη πλατεία Σκαραμαγκά κάτω από τον ανοικτό ουρανό και σε μια περιποιημένη σάλα με μεγάλα παράθυρα για τους χειμερινούς μήνες. Πάντα με σεβασμό στην γευστική κληρονομιά του τόπου του, ο βραβευμένος σεφ και ιδιοκτήτης Αριστοτέλης Μέγκουλας ακολουθεί τον κύκλο των εποχών και τα προϊόντα τους, προμηθεύεται πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς του νησιού και προτείνει ένα βιωματικό ταξίδι στην κερκυραϊκή κουζίνα μέσα από τα μάτια του. Το «κρυφτό» με εικονικές ταλιατέλες από σουπιά και καλαμάρι, μύδια και μελάνι, και η «Μπενίτσα» με χειροποίητα ζυμαρικά σε ζωμό χταποδιού και πίκλα από το πλοκάμι του ξεχωρίζουν ανάμεσα στις φετινές του δημιουργίες.