Από τις πλέον κομψές βεράντες πάνω στην Καλντέρα της Οίας, με μοναδική θέα, ιδιαίτερη αισθητική και fine dinning κουζίνα. Ο Έκτορας Μποτρίνι εντυπωσιάζει ακόμα μία φορά με το επώνυμο σαντορινιό του εστιατόριο, παρουσιάζοντας πιάτα με ιδιαίτερη φινέτσα, πρωτοτυπία σύλληψης, τολμηρούς γευστικούς συνδυασμούς και δημιουργικότητα που χτυπάει κόκκινο. Chef de cuisine ο πολύ καλός Θωμάς Μπόσμος που μαγειρεύει με ακρίβεια και στιβαρότητα. Πολύ καλή λίστα κρασιών, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και εξαιρετικό σέρβις. Από τα καλύτερα πιάτα του, ο αστακός, οι κόκκινες γαρίδες Μάνης, η κρεμμυδόπιτα, τα χτένια με περγαμόντο και τρούφα και το Gastro – Esperanto. Εξαιρετικό το επιδόρπιο Mimosa.