Από τις πιο κομψές βεράντες της Οίας, με μοναδική θέα στην Καλντέρα, ιδιαίτερη αισθητική και fine dining κουζίνα. Ο Έκτορας Μποτρίνι εντυπωσιάζει ακόμα μία φορά με το επώνυμο σαντορινιό του εστιατόριο, παρουσιάζοντας πιάτα με ιδιαίτερη φινέτσα, πρωτοτυπία σύλληψης, τολμηρούς γευστικούς συνδυασμούς και δημιουργικότητα που χτυπάει κόκκινο. Chef de cuisine ο Άρης Ρούσσης που μαγειρεύει με ακρίβεια και δεξιότητα. Ανάμεσα στις εξαιρετικές στιγμές του μενού γευσιγνωσίας ξεχωρίζουν η καρμπονάρα Τήνου, το παγωτό καπνιστής ρέγκας με αφρό καλαμποκιού και χόρτα, η γαρίδα με πίκλα καρότου και φρέσκια φράουλα και ο αστακός με υφές σύκου, νούμπουλο, γραβιέρα και μπισκ. Πολύ καλή λίστα κρασιών με εύστοχο pairing, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και εξαιρετικό σέρβις.