Στην εξαιρετικά αναπαλαιωμένη μονοκατοικία του Μεταξουργείου, η
κομψότητα της παλιάς αρχοντικής Αθήνας στη σάλα και η φινέτσα της
μοντέρνας διεθνούς κουζίνας στο πιάτο, πλέκουν τον μεθυστικό μίτο ενός από
τα ατμοσφαιρικότερα εστιατόρια της πόλης.
Ο Γκίκας Ξενάκης, ένας από τους πιο αγαπημένους σεφ της Αθήνας, δανείζεται
στοιχεία από την Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη Ευρώπη για να αρθρώσει μια
γοητευτική δημιουργική κουζίνα όπου αέρινες γεύσεις και πρωτότυποι
συνδυασμοί αναδεικνύουν τη βαθιά νοστιμιά κάθε εποχής.
Μελετημένη λίστα κρασιών με πάνω από 350 ετικέτες και από τον ελληνικό και
από τον διεθνή αμπελώνα εξασφαλίζει με επιτυχία το pairing και των δύο
μενού του εστιατορίου, το σέρβις είναι κομψό και διαθέτει γνώση και ευγένεια.