Σύγχρονη κουζίνα
Κέρκυρα - Κάτω Κορακιάνα
6988856622
etrusco.gr/
Στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας ο Έκτορας Μποτρίνι επιφυλάσσει στην ατμοσφαιρική βεράντα του μια γαστρονομία με υψηλό δείκτη γευστικής δημιουργικότητας, τεχνικής δεξιότητας και συναισθηματικής δύναμης. Η σικάτη αίσθηση του χώρου ενισχύεται από τα τραπέζια με τα μακριά λινά τραπεζομάντηλα κάτω από τις μουριές, και το πορσελάνινο κοκοράκι σήμα κατατεθέν του εστιατορίου. Το σέρβις αντάξιο ενός μοντέρνου grand restaurant και στον τομέα του κρασιού ο σομελιέ Νίκος Λίτσης χειρίζεται με γνώση και επιδεξιότητα την εξαιρετική wine list. Η αύρα του εστιατορίου κοσμοπολίτικη με πολλούς ξένους να υπερτερούν των Ελλήνων. Η δημιουργική περιπλάνηση του Μποτρίνι ανάμεσα στην επτανησιακή παράδοση και την ιταλική γεύση συνεχίζεται μέσα από το φίλτρο μιας ιδιαιτέρως ραφινάτης τεχνικής. Ξεχωρίζουν το «αυγό της κυρίας Κούλας», τα στρείδια Ηγουμενίτσας, το κερκυραϊκό μπουρδέτο, το χοιρινό «φτερό» σαν στιφάδο, η «κολομπίνα» περιστεριού «πριν τη νύχτα του γάμου», το επιδόρπιο «Here comes the sun», και η γλώσσα των Rolling Stones.