Σύγχρονη κουζίνα
                        
                        
                             Κέρκυρα  - Κάτω Κορακιάνα
                        
                        
                              6988856622
                        
                        
                             etrusco.gr/
                        
                        
                        
                     
                    
                 
                
                
                
                    Στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας ο Έκτορας Μποτρίνι επιφυλάσσει στην ατμοσφαιρική βεράντα του μια γαστρονομία με υψηλό δείκτη γευστικής έξαψης, τεχνικής δεξιότητας και συναισθηματικής δύναμης. Ο σπουδαίος σεφ συνεχίζει άοκνα τη δημιουργική του περιπλάνηση ανάμεσα στα Επτάνησα και την Ιταλία, και μέσα από το φίλτρο μιας ιδιαιτέρως εκλεπτυσμένης τεχνικής παρουσιάζει ένα σερί από εξαιρετικές σπεσιαλιτέ όπως το «αυγό της κυρίας Κούλας», τα στρείδια Ηγουμενίτσας, το χοιρινό «φτερό» σαν στιφάδο και η «κολομπίνα» περιστεριού «πριν τη νύχτα του γάμου». Η σικάτη αίσθηση του χώρου ενισχύεται από τα τραπέζια με τα μακριά λινά τραπεζομάντιλα κάτω από τις μουριές, και το πορσελάνινο κοκοράκι σήμα κατατεθέν του εστιατορίου. Το σέρβις αντάξιο ενός μοντέρνου grand restaurant και στον τομέα του κρασιού ο σομελιέ Νίκος Λίτσης χειρίζεται με γνώση και επιδεξιότητα την εξαιρετική wine list.