Σύγχρονη κουζίνα
Κέρκυρα - Κάτω Κορακιάνα
26610/93342
etrusco.gr/
Στη γοητευτική κερκυραϊκή βεράντα, ο Έκτορας Μποτρίνι συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του και δικαιώνεται για τον τίτλο του καλύτερου εστιατορίου της Ελλάδας. Το μενού ανασκάπτει προσωπικές γευστικές μνήμες από την Κέρκυρα, τα Επτάνησα και την πατρίδα του πατέρα του, προτείνοντας ευρηματικούς συνδυασμούς υλικών και δημιουργίες με υψηλή τεχνική.
Δοκιμάστε: καρμπονάρα «azzardo» με νούμπουλο και ξιφία, και το παντζάρι από την Κέρκυρα στη Σικελία