Υποβλητική ατμόσφαιρα με εναλλακτική, αλλά εξίσου θεαματική άποψη στο διάσημο ηλιοβασίλεμα, και σχεδιασμό που αντανακλά την πέτρινη αρχιτεκτονική της «μετόπισθεν» πλευράς της Σαντορίνης, θέτουν το στιβαρό mood του βραβευμένου γαστρονομικού εστιατορίου του Canaves Oia Epitome. Εδώ, ο executive chef του ομίλου Τάσος Στεφάτος ξεδιπλώνει κουζίνα πολυσυλλεκτική και ιδιοσυγκρασιακή, με τεχνικές αιχμής να συναντούν παραδόσεις αιώνων, σε πιάτα μερίζες στο παγκόσμιο και βλέμμα στο κοσμοπολίτικο.
Δοκιμάστε: το Φάντασμα της Όπερας (φλαν από φουά γκρα και υφές αμυγδάλου), το καλκάνι σε πουρέ πολέντας και σάλτσα χταποδιού σε reduction 48 ωρών, αλλά και την dry aged πάπια με πουρέ τοπιναμπούρ, βανίλιες και κράνα.