Στο πολυτελές ξενοδοχείο Canaves Epitome, ο βραβευμένος σεφ Τάσος Στεφάτος αρνείται πεισματικά να βάλει φρένο στις γαστρονομικές του επιδόσεις παρουσιάζοντας ένα νέο μενού γεμάτο μνήμες και διεθνείς επιρροές. Το Corned Beef είναι ένα πολυεπίπεδο πιάτο και μια δημιουργία που δίνει το στίγμα της εξαιρετικής δουλείας που γίνεται εδώ. Άξια συμπαραστάτης στην γαστρονομική αυτή ελεγεία, η wine Director του ομίλου Ελίνα Δακανάλη, χαρίζει στους επισκέπτες μοναδικές οινικές στιγμές με επιλογές από το γεμάτο σπάνιες ετικέτες κελάρι του ξενοδοχείου.