Τραπέζια πάνω στο κύμα, στον γραφικό πεζόδρομο της Γιάλοβας, με το πέτρινο οίκημα του εστιατορίου να έχει κρατήσει σχεδόν άθικτο τον χαρακτήρα του παλιού οινοποιείου σταφίδας. Ο βραβευμένος σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος μαγειρεύει μια κουζίνα προσωπική, με βάση την εκλεκτή ελληνική πρώτη ύλη που συχνά συνδυάζει αριστοτεχνικά με ξένα στοιχεία. Δοκιμάστε τους μαρουλοντολμάδες γεμιστούς με γαρίδα και καραβίδα σε σάλτσα σαφράν, το ριζότο αχινού με φύκι kombu, τη μακαρονάδα με φρέσκο καβούρι και βούτυρο ντομάτας, τον αστακό ψητό με βούτυρο ταραμά ή σε μακαρονάδα με σάλτσα μπουγιαμπέσα, το αρνίσιο κότσι σιγομαγειρεμένο με αγουρίδα. Το μενού αλλάζει συχνά με την εποχή, ενώ προτείνονται και αρκετά πιάτα ημέρας.