Στο άλλοτε οινοποιείο του ιστορικού συνεταιρισμού κορινθιακής σταφίδας, ο βραβευμένος σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος βρήκε το ιδανικό σκηνικό για να στεγάσει το προσωπικό του εστιατόριο-όραμα. Σε έναν χώρο που έχει αναδιαμορφωθεί με σεβασμό στην αρχική του ταυτότητα και στοιχεία που αφηγούνται τη δική τους ιστορία, ενώ ταυτόχρονα αποπνέει μοντέρνα αισθητική και γαστρονομική φιλοδοξία. Ο Καραμολέγκος σερβίρει δημιουργίες με έντονη προσωπικότητα, φιλτραρισμένες μέσα από τη δική του ιδιοσυγκρασιακή μαγειρική ματιά. Ξεχωρίζουν προτάσεις όπως η αντζουγιάδα με το προζυμένιο ψωμί, τα φρέσκα χτένια με χούμους και σιρόπι λάιμ, η μακαρονάδα με καβούρι και το χταπόδι σχάρας με μπαμπαγκανούς.Το κεφάλαιο "κρασί" είναι αξιοπρόσεκτο, με μια καλοδουλεμένη λίστα, ενώ το σέρβις μεριμνά για προσωπική φροντίδα και φιλόξενη προσέγγιση.