Στην καρδιά της πόλης της Ζακύνθου, η αυλή ή αλλιώς το προσήλιο ενός παλαιού αρχοντικού σπιτιού έχει μεταμορφωθεί στον ανθισμένο κήπο ενός στιλάτου εστιατορίου με τα τραπέζια του στρωμένα κομψά μέσα στις πρασινάδες. Η Κρύστη Καραγεώργου εκπλήσσει με μια πολύ ξεχωριστή, σύγχρονη ζακυνθινή κι ευρύτερα επτανησιακή κουζίνα που χρόνο με το χρόνο γίνεται πιο εκφραστική, άμεση και βιωματική. Δοκιμάζοντας πιάτα όπως η λεπτεπίλεπτη κομιντοροσαλάτα με ντομάτες σε ζύμωση και η εξαιρετική Καθαρά Δευτέρα με τερίνα χταποδιού αντιλαμβάνεσαι το πηγαίο ταλέντο της δημιουργού τους και την ικανότητα της να δημιουργεί γεύσεις που κινητοποιούν το συναίσθημα. Ιδιαίτερη φροντίδα για το κρασί από το έτερον ήμισυ του μαγαζιού, Γιώργο Καμπίτση, με μεγάλη έμφαση στον ζακυνθινό αμπελώνα και εξαιρετικό σέρβις.