Η μαγευτική θέα στη Χώρα της Μυκόνου και τη θάλασσα, το καλοκουρδισμένο σέρβις, η κομψή σάλα με τη μεγάλη τζαμαρία και η προσεγμένη art de la table προσφέρουν ένα φιλόξενο καλωσόρισμα στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Myconian Korali». Συμπληρώνοντας δέκα χρόνια στο τιμόνι της κουζίνας, ο ταλαντούχος σεφ Παναγιώτης Τσουκάτος παρουσιάζει φέτος ένα επετειακό μενού γευσιγνωσίας με χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ που έχουν αφήσει εποχή, το οποίο πλαισιώνεται από έναν πλούσιο κατάλογο με αλά καρτ επιλογές σε μοντέρνο κοσμοπολίτικο ύφος. Πολύ ενδιαφέρον καπνιστό σκουμπρί σε ζωμό ντομάτας με αγουρέλαιο και βασιλικό, πολυδιάστατος αστακός με πουρέ καλαμποκιού και χαβιάρι, εξαιρετικό μπαρμπούνι σαβόρο με πίκλα κόκκινου σταφυλιού και πουρέ κρεμμυδιού. Προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες από το παγκόσμιο οινικό στερέωμα και live μουσικά acts ορισμένες μέρες της εβδομάδας.