Απλή κυκλαδίτικη σάλα με ανοιχτή την εντυπωσιακά μεγάλη κουζίνα της στο βάθος, τζαμαρία που βλέπει θάλασσα , αλλά και τραπέζια έξω στο ντεκ , κάτω από την πέργκολα, στην παραλία Γαλησσά. Η δημιουργική «τρέλα» του chef patron Κώστα Μπουγιούρη έχει κάνει το «Ηλιοβασίλεμα» γαστρονομικό προορισμό. Εξαιρετικές πρώτες ύλες και ευρυματικοί συνδυασμοί που στηρίζονται μεν στην παράδοση αλλά πειράζονται με μία απόλυτα σύγχρονη ματιά,και δημιουργούν μία προσωπική κουζίνα, η υπογραφή του Κώστα υπάρχει παντού και είναι ευανάγνωστη. Θαλασσινά πιάτα με ψαρικά από το νησί , κρεατικά και λαχανικά από κυκλαδίτες παραγωγούς, σωστή λίστα κρασιών, τοπικά τυριά ωρίμανσης, άνετο και φιλικό σέρβις. Δοκιμάστε οπωσδήποτε την κακαβιά με πετρόψαρα, σέλερι και μαγιονέζα δυόσμου, το φιλέτο ψαριού με καπνιστο χέλι, αχινό και λιγκουίνι στον ζωμό της κακαβιάς, τη σουπιά με ντομάτα και φινόκιο με σως ταχίνι αλλά και το εκμέκ καταΪφι με παγωτό, φυστίκι και τζίντζερ.