νερό, σε καλωσορίζουν στην κομψή βεράντα του fine dining εστιατορίου του «Lesante Blue» που την ώρα του ηλιοβασιλέματος γίνεται ένα με τον πολύχρωμο ορίζοντα. Υπό την εποπτεία του executive chef του ξενοδοχείου, Στέλιου Καραβά, ο ταλαντούχος head chef του εστιατορίου, Βασίλης Κρανιάς, προτείνει πιάτα που προσφέρουν μια φρέσκια ματιά σε παραδοσιακές επτανησιακές συνταγές και παντρεύουν τις επιλεγμένες πρώτες ύλες με τις σύγχρονες τεχνικές. Ιδιαίτερης φινέτσας η μελιτζάνα σκορδοστούμπι, εξαιρετικό το μπαρμπούνι σαβόρο γεμιστό με καραβίδα και πρωτότυπο το αρνάκι λαδορίγανη σε μπόλια με πουρέ πατάτας και ζωμό με γλυκάδια. Ιδιαίτερα φροντισμένη λίστα κρασιών με αξιόλογες προτάσεις αρμονίας αλλά και ένα olive oil bar με επιλεγμένες ετικέτες ελαιολάδων συμπληρώνουν την εικόνα.